Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Facebook Türkiye'ye ajan atama sonucu aldı

Facebook, Türkiye'de ajan yerine birlikte hukuksal yabanlık atama dönemini başlatmaya değişmeyen verdiklerini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Facebook Türkiye'ye ajan atama sonucu aldı
İstanbul

Facebook'tan meydana getirilen açıklamada, Facebook'un, anlatım özgürlüğünün asliye birlikte insanoğlu hakkı olduğuna inandığı, bu değerleri arkalamak ve müdafaa etmek düşüncesince global çapta güç gösterdiği kaydedildi.

Açıklamada, "Nitekim Türkiye'deki kişilerin yarısından ilavesi dostlarıyla ve aileleriyle iletişimde kalmak, fikirlerini anlatım kılmak ve işletmelerini mübalağa kılmak düşüncesince Facebook'a güveniyor." ifadesi kullanıldı.

Türkiye'de endamsız müddet ilkin baştan planlı ve toplumsal iletişim araçları platformları düşüncesince acemi yükümlülükler getiren 5651 mahdut Kanun hakkında gelişmelerin evvel günden buyana yakından izlem edilmiş olduğu tamlanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yasadan etkilenen öteki bazısı firmalar gibi, acemi tensikat doğrultusunda Türkiye'de ajan yerine birlikte hukuksal yabanlık atama periyodunu başlatmaya değişmeyen verdik. Bu sonucu alırken, platformumuzun kullananların anlatım özgürlüğü haklarını kullanacakları birlikte arazi olmasının bizim düşüncesince taşımış olduğu önemin gine altını yemek isteriz. Aldığımız karar, Facebook Topluluk Standartları'nı ve ya talih kurumları çeşidinden meydana getirilen mazruf tahammül taleplerinin incelenme süreçlerini değiştirmiyor. Dolayısıyla bu ilkelere akla yatkın kaçınan birlikte biçimde akıntı etmemiz düşüncesince ısrar edilmesi şeklinde temsilcimizi art çekeceğimizi ifşa kılmak isteriz.

Devletten doğacak talepleri, bu ilkelerimizin birlikte Küresel Ağ Girişimi (Global Network Initiative) üyeliğimizin getirmiş olduğu sorumluluklarımız doğrultusunda ve Birleşmiş Milletler'in İş Dünyası ve İnsan Hakları Rehber İlkeleri'ne akla yatkın biçimde incelemeye ve değerlendirmeye bitmeme edeceğiz. Ayrıca, kısıtladığımız içeriklerin detaylarını bulunan saydamlık süreçlerimize akla yatkın birlikte biçimde paylaşmayı sürdüreceğiz. Türkiye'de canlı kişilerin anlatım özgürlüğünün ve öteki insanoğlu haklarının korunmasına ilişkin bağlılığımızın değişmeyeceğini kamuoyunun bilgisine sunarız."


Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.