Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ersin Yekin Times Meydanında

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2021 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2021 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Ersin Yekin Times Meydanında

 

Türkiye’nin en sevilen yayıncılarından Ersin Yekin, Nimo TV’nin yayıncıları için düzenlediği global bir etkinlik olan Nimo Superstar’da birinci oldu. Nimo TV, Ersin Yekin’in birinciliğini Times Meydanı’ndaki ikonik Nasdaq ekranında kutladı.

Kullanıcı kitlesini hızla genişleten, Tencent iştiraki global yayın platformu Nimo TV’nin Aralık 2020’de düzenlediği, dünyanın çeşitli ülkelerinden sevilen yayıncıların katıldığı Nimo Superstar yarışmasının birincisi Ersin Yekin oldu. Günlük görevlerle hem yayıncıların hem de izleyicilerin yarıştığı Nimo Superstar’da yayıncılar, belirli saat aralıklarında gerçekleşen yayıncı etkinlikleriyle ve bağışlarla puan toplayarak global sıralamaya girmeye hak kazandılar.

Nimo TV’nin Türkiye’de en çok izlenen yayıncılarından olan Ersin Yekin, dünya genelinde en çok puanı toplayarak yarışmayı birincilikle tamamladı. Tüm yayıncıların aynı çatı altında toplandığı ve izleyicilerin yeni yayıncılarla tanışmasına imkan tanıyan yarışmanın şampiyonu için Nimo TV bir de sürpriz hazırladı. Dünyanın 1 numaralı yayıncısı Ersin Yekin, Times Meydanı’ndaki ikonik Nasdaq Marquee’dan dünyaya duyuruldu. Bu gelişmeyle Ersin Yekin, Times meydanındaki reklam panolarında yer alan birkaç Türk’ten biri olarak adını tarihe yazdırdı.

Ersin Yekin’i yakından tanıyalım

Oyunseverlerin PUBG Mobile yayınları ile tanıdığı Ersin Yekin, Nimo TV’nin en sevilen yayıncıları arasında. Nimo TV’de her geçen gün daha geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Ersin Yekin, şu an 637.100 aboneye sahip. ‘’Fury’’ adındaki ekibi ile Türkiye’nin en iyi PUBG takımlarından birine sahip.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.