Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erkan Özerman ödüllere doymuyor

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2020 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Erkan Özerman ödüllere doymuyor

ERKAN ÖZERMAN EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜNÜ ASİL  ÇAĞIL’A VERDİ

Geçtiğimiz günlerde Suda Tur Gemisinde Tuğçe Sarıkaya Dağıstan tarafından düzenlenen 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi koreografı Ödülü Asil Çağıl’ın oldu

İş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği törende farklı kategorilerde çok sayıda isme ödül takdim edildi. düzenlenen ödül töreninde,Yılın En İyi Koreografı Ödülü Asil Çağıl’a verildi. Yaptığı birbirinden başarılı  defileler ve yardım derneklerine verdiği desteklerden dolayı ödüle layık görülen ünlü koreograf Asil Çağıl’ aldığım ödül beni çok mutlu etti. Erkan Özerman gibi çok kıymetli bir duaeyenden bu ödülü almak  büyük mutluluk ve gurur, aldığım  ödüller başarı ve doğru adımlarla ilerlediğimizi gösteriyor ve daha güzel işler için bizi motive ediyor, bizimle aynı yolda yürüyen  ekip arkadaşlarıma  sonsuz teşekkürler’ dedi.

Ödülünü  Erkan Özerman’ın elinden aldı

Moda dünyasının ünlü ismi Erkan Özerman’  Asil Çağıl’la ilgili ‘Best Model Of Turkey ve Best Model Of The World yarışmalarımın koreografı,  tabi ki en iyi koreograf. O yüzden onunla çalışıyoruz. ‘dedi. İş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği törende farklı kategorilerde çok sayıda isme ödül takdim edildi. Erkan Özerman’a gecede ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı. Gecenin sunuculuğunu  başarılı sunucular Gökay Kalaycıoğlu ve Ece Gürsel yaparken, Ses/ışık/teknik Fashion Art -Mesut Büyüksofuoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.