Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emine Erdoğan'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Erdoğan, "Sevgili çocuklar, kalbimiz, vatan sevgisinin doğduğu ev, bayrağımızın dalgalandığı topraktır. Bu sene 23 Nisan coşkusunu kalplerinizde yaşayacaksınız. Umuyorum ki, en kısa zamanda yeniden okul bahçelerini doldurursunuz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2021 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2021 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Emine Erdoğan'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
Istanbul

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin kuruluşunun 101. yılını kutladı.

Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda çocuklara seslenerek, "Sevgili çocuklar kalbimiz, vatan sevgisinin doğduğu ev, bayrağımızın dalgalandığı topraktır. Bu sene 23 Nisan coşkusunu kalplerinizde yaşayacaksınız. Umuyorum ki, en kısa zamanda yeniden okul bahçelerini doldurursunuz." ifadelerini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 101. kuruluş yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet dilediğini, gazileri şükranla andığını kaydetti.

Emine Erdoğan, "Çocuk masumiyetinin tüm dünyayı sarmasını diliyor, dünyanın tüm çocukları için müreffeh bir gelecek temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.