Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Toplumların gerçek zenginliği medeniyete bitirdikleri katkıyla ölçülür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplumların esas zenginliği medeniyete bitirdikleri katkıyla ölçülür." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2021 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2021 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Toplumların gerçek zenginliği medeniyete bitirdikleri katkıyla ölçülür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı Veliaht Dairesi'nde Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Resim Heykel Müzesi Restorasyon Sonrası Açılış Programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplumların esas zenginliği medeniyete bitirdikleri katkıyla ölçülür." dedi.

"Son devirde Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin çağcıl birlikte yorumu yerine nitelendirebileceğimiz toy birlikte mimarlık üslubu vatanımızda yerleştirmeye çalışıyoruz." diyen Erdoğan, "Dünyada politik ve kazançlı kuvvet dengelerinin baştan biçimlendiği birlikte çağa girerken üstünde en aşırı durmamız müstelzim hususların kültür, pedagoji bilimi ve eş olduğuna inanıyorum." ifadesini kullandı.

"Artık devletlerin emir hakları fiziksel sınırlarından çoğalma sayısal dünyada hamle altında bulunuyor." halinde mütekellim Erdoğan, şunları söyledi

"Şimdi önümüzde toy birlikte fasıl başlıyor. Bu dönemin ismi sayısal çağdır.

Siber vatana eş çıkmanın birlikte tarafında uygulayım enfrastrüktür var ise öteki tarafında da mazruf üretimi toprak alıyor.

Biz ülkemizin için karşıya kalmış bulunduğu bazısı dayatmaları 'dijital faşizm' yerine tanımladığımızda bazıları bundan huzursuz olmuştu. Son günlerde yaşananlar bu faşizmin cüretkarlığının nerelere denli uzanabileceğini göstermiştir.

Vatan savunmamızı, denizde gökçe vatanı bulunduğu gibi, sayısal dünyada siber vatanı da içerisine ilişki halde genişleteceğiz.

Önümüzdeki devirde siber vatana, hem uygulayım altyapımızı güçlendirerek hem ilhamını öz medeniyetimizden aldığımız mazruf üretimimizi artırarak eş çıkmakta kararlıyız."

Siber vatana eş çıkmanın birlikte tarafında uygulayım enfrastrüktür var ise öteki tarafında da mazruf üretimi bulunuyor. Eğer tığ öz yurttaşlarımızdan başlamış olan siber hayattaki herhangi birlikte bireye seslenme edecek, onları öz mecralarımıza çekecek mazruf üretemezsek bu defans hattını korumakta kalburüstü olamayız.

Kendi tarihimizi, kültürümüzü bap edinen dizilerimiz dünyanın ciharıyek beraberinde candan izlem ediliyorsa akla yatkın yolda ilerliyoruz demektir."

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.