Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bodrum’un en popüler dörtlüsü

Bodrum’un kahvaltıcısından plajına öne çıkan dört mekanını mercek altına aldım. Yolu Bodrum’dan geçenler, kavurmalı yumurtaya ekmek banmak ya da Tulum kafasında eğlenmek için bu durakları not edin

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2019 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2019 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Bodrum’un en popüler dörtlüsü

KAI BEACH: Cennet Koyu'nda, Mandarin Oriental Bodrum içerisinde... Hem yemekleri hem canlı müzikleri hem de DJ partileriyle Bodrum'un en popüler plajı olmuş durumda. Bu yaz ise işletmesinde değişiklikler oldu. Executive Şef Nihat Sancar menüye kendine has dokunuşlar yapmış. Portakallı enginar püresi, ızgara ıstakoz, çıtır ördek... Her damak zevkine göre seçenekler var. Neden mi gidilir? Sırf bembeyaz kumsalı ve masmavi denizinin tadını çıkarmak için bile gidilir.
 BOZUKBAĞ KAHVALTICISI: 12 dönüm içinde bin 200 ağacın, 500 hayvanın olduğu 250 kişilik bir kahvaltıcıdan bahsediyorum. Üstelik çocuklu aileler için ayrı bir bölümü de bulunuyor. İçinde hamaklar, salıncaklar, çocuk oyun parkurları, kahvenizi alıp keyif yapmak için oluşturulan alanlar bile düşünülmüş. Sabah 07.00'de açılıyor 19.00'a dek kahvaltı servisine devam ediyor. Limon, mandalina, zeytin ağaçları arasında hizmet veren Bozukbağ Bodrum'un bir eksiğini tamamlamış. Gidince kavurmalı yumurtaya ekmek banın benim için de...
 BARBELO BODRUM: Bu yaz hizmete giren bir başka mekan. Çocuklu ailelere de hitap ediyor, eğlenmek isteyen gençlere de. En önemli özelliği denizinin sakin olması. Bu arada birkaç hafta önce buranın yemeklerinden de ayrıca bahsetmiştim. Çünkü tüm dünyada öne çıkan, kalori bakımından oldukça sağlıklı kaktüsü ülkemizde menüye sokan nadir yerlerden biri. Kısacası sadece plajı değil yemekleri de iddialı. Ama eller havaya konsept bir plaj partisi aramayın. Müzik var ama son derece dozunda ve sakin.
 ROOT BODRUM: Haydi biraz da Tulum kafası diyelim. Ve yine Tilkicik Koyu'nda bu yaz ilk kez hizmet vermeye başlayan Root Bodrum'a kulak verelim. Bu mekanın köklerinde sanat ve müzik var. Menüsü Akdeniz mutfağından oluşuyor, canlı müzik ve akşamüstü partileri mekanı ön plana çıkarıyor. Ayrıca dekorasyonda da yine Tulum havasını seziyorsunuz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.