Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir dünya markasının tutkulu yolculuğu

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2021 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2021 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Bir dünya markasının tutkulu yolculuğu

1964 yılına uzanan bir geleneğin modern yüzü David Guner, zanaatkarlıkla yoğrulan bir başarı hikayesine sahiptir. Saat duayeni olan bir ailenin bilgi birikimini, dünyaca ünlü markalarla çalışan uluslararası bir şirkete dönüştürmüştür. David Guner, babasının yanında saatlere karşı kazandığı merakla büyük hayaller kurmuş ve henüz o yıllarda 2020 yılında kuracağı global bir markanın ilk adımlarını atmıştır.

Benzersiz bir saat deneyimini herkes için ulaşılabilir kılma gayesi ve işine duyduğu aşkla, saat sektörünün merkezi Hong Kong’da ofis ve Shenzhen fabrikasını kurmuştur. Üretimini ve dağıtımını yaptığı, iş birliği içinde olduğu dünya markalarıyla elde ettiği deneyimi bir adım öteye taşıyarak, kaliteli saat modellerini tüm dünyaya ulaştırmayı arzulamıştır. Dünya saat sektörünün merkezinde sahne almaya başlaması da tutkularını takip etmesiyle başladı. Bugün 100’ün üzerinde çalışanı olan fabrikasında, üretilen şık ve kaliteli koleksiyonları 40 ülkeye dağıtılıyor ve tasarlanan modeller sektöre yön veriyor.


Müşteri memnuniyetini öncelik haline getiren bir kültürle yoluna devam eden David Guner, kaliteyi ulaşılabilir hale getirerek stil sahibi insanlarla buluşuyor. Dünyada adından söz ettiren şirketler arasında yer alsa bile, daima gelişim ve inovasyonparolasıyla, gelecekte yeni başarılara ulaşmayı ve saat sektöründe fark yaratmayı hedefliyor. 

David Guner Kimdir? 

1971 yılında dünyaya gelen Türk asıllı bir Hong Kong vatandaşı olan David Guner, çocukluğunu saat  imalatıve ticaretinin içinde geçirmiştir. İleriki yıllarda hem saatlere duyduğu hayranlık hem de ticari yeteneklerini birleştirerek bu sektöre adım atmış ve hızla başarılar elde etmiştir. Hong Kong saat ekosistemi içinde öncü konumda bulunan şirketiyle tüm dünyaya kaliteli saatleri ulaşılabilir bir formatta sunmaktadır. 

Vizyon

Dünyaya stil kazandırır

Geleneklerden beslenen ve “ulaşılamayacak hiçbir hayal yoktur!” felsefesiyle başlayan yolculuğumuzda, dünya çapında tanınmış, lider bir saat markası olma vizyonuna odaklanırız.

Misyon

Herkese hitap eder

Saat sektöründeki uzmanlığımızla, kaliteli ve çekici ürünleri, müşteri memnuniyeti çerçevesinde herkes için ulaşılabilir bir seviyeye taşımayı misyon ediniriz.


Değerler

Sağlam temeller üzerinde yükselir

Tümüyle yeni başarılara odaklanan bir organizasyon kurmanın kıymetli olduğuna inanıyoruz… Daha da önemlisi, bu organizasyonu özel değerlerle donanmış bir kültür çatısı altında bir araya getiriyoruz.

● Müşterilerimizi mutlu ederiz

● Daima mükemmeli hedefleriz

● Yeniliğin peşinde koşarız 

● Kaliteyi ulaşılabilir kılarız

● Açık ve dürüst ilişkiler kurarız

● Uzmanlığı ilke ediniriz 

 

Üretim Tesisleri (Fotoğraflar, videolar)

İnsana ve doğaya saygıyla

İnsana ve doğaya saygıyı parola edinerek Hong Kong ve Türkiye’de iki büyük ofis ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 100’ün üzerinde ekip arkadaşımız ve son teknoloji ekipmanlarla her detayda mükemmeli arıyoruz.

Sertifikalar

Dünya standartlarında üretim

David Guner, saat ekosistemin merkezinde yer aldığı gibi, bilgi birikimini sertifikalarla kanıtlamış bir şirkettir. Yalnızca mükemmelleştirilmiş bir üretim sürecinin sahip olduğu sertifikalarla kusursuz bir hizmet sağlarız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.