Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİNLERCE KİŞİYE İNGİLİZCE SEVDİREN ADAM ‘ERCAN HOCA’

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2021 20:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2021 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
BİNLERCE KİŞİYE İNGİLİZCE SEVDİREN ADAM ‘ERCAN HOCA’

İngilizce dil eğitimi noktasında verdiği kaliteli eğitimle ‘Ben asla İngilizce öğrenemem’ diyenlere bile İngilizce’yi öğreten ve sosyal medyada ‘Ercan Hoca’ olarak bilinen Ercan Coşkun, geliştirdiği üstün dil öğretme teknikleriyle fark yaratıyor.

Hacettepe Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olmasının akabinde Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasında gösterilen Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde de (ODTÜ) iş İngilizcesi, konuşma İngilizcesi vb. oldukça üstün eğitimler alan ve almış olduğu üst düzey eğitimlerle birlikte bugüne kadar on binlerce kişinin İngilizce öğrenmesine vesile olan 37 yaşındaki Ercan Coşkun, profesyonelliği ile öne çıkıyor. 


HER ALANDAN VE YAŞTAN KİŞİLERE İNGİLİZCE ÖĞRETTİ VE SEVDİRDİ
İşiyle sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine ulaşan ve bunun yanında işine olan aşkını her fırsatta dile getiren Coşkun, 10 yıldır ve halen aktif olarak İngilizce, TOEFL, IELTS, YDS, SAT, Proficiency, GRE alanlarında öğrenci, doktor, hemşire, hâkim, savcı, ev kadını, iş kadını, iş adamı, milletvekili, subay, hostes, pilot, mühendis vb. gibi neredeyse her alandan ve yaştan öğrencilerine büyük bir özveriyle ders veriyor. 

COŞKUN: İNGİLİZCE SİZİ KÜRESEL BİR VATANDAŞ YAPIYOR
İşine olan bağlılığı ve vermiş olduğu kaliteli hizmetle ilgili konuşan Ercan Coşkun, şunları söyledi: “İngilizce, günümüz dünyasının vazgeçilmez eğitim gereklilerinden birisini temsil ediyor. İngilizce öğrenmenin gerek sosyal, gerek kişisel, gerekse eğitim hayatında büyük faydalar görülüyor. Özellikle kariyer yaşantısında artık zorunlu konuşulan dilin öğrenilmesi noktasında da yine birtakım avantajları bulunuyor. İngilizce sizi küresel bir vatandaş yapıyor. Kendi ülkenizin sınırlarını aşıp dünya konjonktürünü görmenize imkân tanıyor. Dünyanın neresine giderseniz gidin İngilizce, yeni ülkelere ve kültürlere köprünüz oluyor. 

“İNGİLİZCE KONUŞMANIN VE KONUŞTURMANIN SEVİNCİNİ TAŞIYORUM”
Ülkemizde de temel eğitimden yüksek öğrenime kadar her seviyede yabancı dil olarak İngilizce öğretilir. Ancak hepimizin malumudur ki, okullarda öğrenen İngilizce çoğu zaman yeterli olmamakta. Bireylerin mesleki ve sosyal gereksinimleri çerçevesinde çok daha kapsamlı eğitimler almaları gerekli olmaktadır. Dil öğrenmek fen bilimleri veya matematik gibi temel birimleri öğrenmekten çok farklıdır. Ama farklı ve etkili tekniklerle aslında çok kolay bir şekilde İngilizce öğrenmek mümkün. Bu çerçevede şahsım olarak okuma, dinleme, yazma ve konuşma unsurlarını öğrencilerime eksiksiz bir şekilde sunmanın gururuyla, İngilizce konuşmanın ve konuşturmanın sevincini taşıyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.