Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşir Derneği, kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için hazırlıklarını tamamladı

Beşir Derneği, dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin kurban bağışlarını ulaştırmayı hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2021 23:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2021 23:06
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Beşir Derneği, kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için hazırlıklarını tamamladı
İstanbul

Dernekten yapılan açıklamaya göre, yurt içi ve dışında "Kurban Yakınlaşmaktır" sloganıyla sürdürülen 2021 yılı kurban organizasyonu için hazırlıklar tamamlandı.

Dernek, başta Türkiye olmak üzere Mali, Tanzanya, Somali, Filistin, Yemen gibi coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine bağışçılarının kurban emanetlerini ulaştıracak.

Kurban kesim organizasyonundan 2 ay önce gerekli fizibilite çalışmalarını gerçekleştiren dernek, İslami kurallara azami derecede riayet ederek kurbanlık seçimini tamamlayacak.

Ayrıca "Kardeş Payı" projesi ile hayırsever bağışçıların kestikleri kurban payları, Türkiye geneli temsilcilikleri ve gönüllüleri aracılığıyla teslim alınarak ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulaştırılacak.

Bağış Takip Sistemi ile de bağışçıların kurban kesim video ve görüntülerini bağışçıları ile buluşturan dernek, bağışçılarına anlaşmalı finans kurumları ve banka kartlarına da 4 taksit imkanı sunuyor.

2021 yılı için bir hisse kurban bağış bedeli 1300 TL olan derneğin kurban organizasyonları ile ilgili "www.besir.org.tr" adresinden detaylı bilgi alınabiliyor.


Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.