Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bergüzar Korel'den kötü haber

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2019 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2019 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Bergüzar Korel'den kötü haber
Bergüzar Korel, hamilelik süreci boyunca sahnede olmayacak Kızlar ve Oğlanlar adlı tiyatro oyunu sırasında yaşadığı olumsuz bir durum nedeniyle doktoru tarafından sahneye çıkması yasaklanan Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından hamilelik süreci boyunca sahnede olmayacağını duyurdu.

21.09.2019 15:10

Kızlar ve Oğlanlar adlı tiyatro oyunu sırasında yaşadığı olumsuz bir durum nedeniyle Bergüzar Korel'e doktoru tarafından sahneye çıkma yasağı konuldu. Başarılı oyunculuk kariyeriyle akıllara kazınan oyuncu, hamilelik sürecinde sahnede olamayacağını söyledi.

"SAHNEYE ÇIKIŞIM YASAKLANDI"

Sosyal medya hesabı üzerinden hamilelik süreci boyunca sahnede olamayacağını duyuran Korel, "Çok severek oynadığım, yıllar sonra koşarak beni sahneye götüren duygularla dolu, Kızlar ve Oğlanlar oyunumuzun iptal olduğunu üzülerek bildirmek isterim. Oyunumuzun yeni sezonu için yaptığımız ilk provasında her hamilelik sürecindeki anne adayını korkutacak ve gebelik sürecine tehdit ve tehlike oluşturacak bir durum yaşanması sebebiyle yapılan tetkikler sonucunda doktorum tarafından sahneye çıkışım yasaklandı. Çok şükür ki bebeğimin de benim de sağlığımız yerinde. Hamilelik sürecimde sizin karşınıza çıkmayı çok istedim ama maalesef olmadı" ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: haberler.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.