Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Elvan'dan 'iklim değişikliği finansmanı ve yeşil dönüşüm' vurgusu

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi Taraflar Konferansı Başkanı Sharma ile görüştü. Elvan, görüşmede, 'iklim değişikliği finansmanı ve yeşil dönüşüm' vurgusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2021 20:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2021 20:46
Kaynak: Haber Merkezi
breakingnews.com.tr
Bakan Elvan'dan 'iklim değişikliği finansmanı ve yeşil dönüşüm' vurgusu
Ankara

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi Taraflar Konferansı (COP26) Başkanı Alok Sharma ile iklim değişikliğinin finansmanı, yeşil dönüşüm ve Türkiye'nin iklim değişikliği politikaları konularında verimli bir görüşme yaptıklarını bildirdi.

BM İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi Taraflar Konferansı (COP26) Başkanı Sn. Alok Sharma ile iklim değişikliğinin finansmanı, yeşil dönüşüm ve ülkemizin iklim değişikliği politikaları konularında verimli bir görüşme yaptık, işbirliğimizi artırma konusunda mutabık kaldık. pic.twitter.com/aQOulafvCY

— Lütfi Elvan (@lutfielvan) June 17, 2021

Bakan Elvan, Twitter hesabından söz konusu görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, "COP26 Başkanı Alok Sharma ile iklim değişikliğinin finansmanı, yeşil dönüşüm ve ülkemizin iklim değişikliği politikaları konularında verimli bir görüşme yaptık, iş birliğimizi artırma konusunda mutabık kaldık." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.